نان خامه ای
مواد لازم:
آرد 120 گرم
روغن جامد 100 گرم
آب 240 میلی لیتر
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 هشتم قاشق چای خوری
وانیل 1 هشتم قاشق سوپخوری
خامه 300 گرم
طرز تهیه:
ابتدا آب(بهتر است آب جوشیده و گرم باشد)را به همراه شکر ، روغن درون دیگ می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. تا مواد به نقطه جوش برسد. سپس آرد را به همراه نمک به یکباره به مواد اضافه می کنیم.مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. مواد را از روی حرارت بر می داریم درون ظرف دیگری می ریزیم و مواد را می گذاریم تا کمی خنک شود ، نیازی نیست مواد کاملا سرد شود فقط کمی از داغی بیفتد. سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه بهمراه وانیل اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم. در آخر مواد حالت چسبنده و خمیری پیدا می کند. مواد را درون قیف بدون ماسوره می ریزیم و درون سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده با فاصله می ریزیم.
شیرینی ها را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 قرار می دهیم .
نکته : برای پخت این شیرینی درجه فر باید بالاترین باشد و زمان پخت بستگی به فر دارد ، بعد یک ربع مرتب شیرینی ها را چک کنید. بعد از پخت ته شیرینی را با چاقو کمی سوراخ می کنیم و با خامه پر می کنیم.